Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-28@22:32:54 GMT

زندگینامه: پاول والریویچ دورف (۱۹۸۴-)

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۵۰۰۳۱

زندگینامه: پاول والریویچ دورف (۱۹۸۴-)

میزآنلاین > فضای سایبر - همشهری آنلاین:
پاوِل والِریویچ دورُف، موسس شبکه اجتماعی تلگرام، ۱۰ اکتبر ۱۹۸۴ میلادی معادل ۱۸ مهر ۱۳۶۳ در شهر لنینگراد (سن‌پترزبورگ) به دنیا آمد.

دورُف، مهندس رایانه اهل روسیه، بیشتر برای تأسیس شبکه اجتماعی وی‌کی و پیام‌رسان تلگرام شهرت دارد. اين كارآفرين روسي، بیشتر دوران کودکی‌اش را در کشور ایتالیا سپری کرده است، چرا که پدرش والری لغت‌شناس بوده و در ایتالیا کار می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي برنامه‌نويسي را در مدرسه آموخت.

دورف پس از گذراندن تحصیلات در ایتالیا، سرانجام در سال ۲۰۰۱ به زادگاهش روسیه بازگشت. وی برادری به نام نیکولای دورف دارد که در زمینه برنامه‌نویسی و ریاضیات درس خوانده و در تاسیس شبکه اجتماعی VK كه تا 350 میلیون کاربر رشد پیدا کرد و البته اپلیکیشن مسنجر تلگرام، همیار پاول بوده است.

پاول دورف پیش از تلگرام، شبکه اجتماعی VKontakte  را (که بعدها نامش را به VK تغییر داد) تاسیس کرد. در سال ۲۰۱۳ وقتی که روسیه به ادوارد اسنودن پناهندگی موقت داد، دوروف به او پیشنهاد داد تا در Vkontakte به عنوان توسعه‌دهنده امنیت نرم‌افزار مشغول به کار شود. او از اسنودن به عنوان قهرمان زندگی‌اش یاد می‌کند.

پاول دورف روز یکم آوریل ۲۰۱۴ استعفای خود را به هیئت مدیره شبکه اجتماعی VK اعلام کرد و تصمیم گرفت از کشورش خارج شود، چرا که حاضر نشد اطلاعات کاربران اوکراینی Vkontakte را به دولت روسیه تحویل دهد.

برادران دوروف یک برنامه پشتیبان داشتند. آنها مخفیانه یک شرکت در Buffalo نیویورک تاسیس کردند و برخی از کارکنان  VKontakte هم به آمریکا رفتند. این پروژه مخفی در نیویورک تلگرام بود.

بنا به گزارشات دوروف، طراحی، ساخت و پشتیبانی کامل از پیام‌رسان تلگرام رقمی بالغ بر ۲۶۰ میلیون‌دلار روی دست پاول دورف هزینه گذاشته و یک میلیون دلار از پول خود را صرف اجرای تلگرام در هر ماه می‌کند و تلگرام به گفته او در حال حاضر هیچ گونه درآمدی برای او ندارد.

پاول دورف بارها در اظهاراتش گفته است که او فردی آزادی‌خواه و البته گیاه‌خوار است. دوروف فقط لباس سیاه می‌پوشد. او در سال 2017، برای پیوستن به رهبران جوان در مجمع جهانی اقتصاد (WEF) انتخاب شد.

در همین زمینه: مجله چهره‌های فضای سایبر

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۵۰۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد

رئیس جمهور فرانسه خواستار آن شد که استفاده از شبکه‌های اجتماعی توسط کودکان زیر ۱۵ سال در اتحادیه اروپا، تحت کنترل والدین باشد.

به گزارش ایسنا، امانوئل مکرون در یک سخنرانی مفصل درباره آینده اتحادیه اروپا در دانشگاه سوربن پاریس، گفت: قبل از ۱۵ سالگی باید کنترل والدین برای دسترسی به فضای دیجیتال وجود داشته باشد. اگر محتوا چک نشود، این دسترسی، انواع خطرات و تحریفات ذهنی را ایجاد می‌کند که می‌تواند انواع نفرت را توجیه کند.

فرانسه در سال‌های اخیر شاهد حوادث خشونت‌بار مکرری بوده که دسترسی کودکان خردسال به اینترنت در وقوع آنها، نقش داشته است.

بر اساس گزارش لوکال، اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی مانند تیک‌تاک همچنین در ناآرامی‌هایی که پس از تیراندازی پلیس به یک نوجوان در حومه پاریس در سال ۲۰۲۳ روی داد و به بسیاری از شهرهای فرانسه گسترش یافت، نقش داشتند.

پارلمان فرانسه سال گذشته، لایحه محدودیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای کاربران زیر ۱۵ سال را تصویب کرد. بر اساس این مصوبه، دسترسی کودکان زیر ۱۵ سال به شبکه‌های اجتماعی منوط به رضایت والدین شد و این مصوبه همچنین به والدین اجازه می‌دهد حساب‌های کاربری کودکان زیر ۱۵ ساله‌ خود را در شبکه‌های اجتماعی به حالت تعلیق درآورند.

پس از تصویب این لایحه در مجلس ملی فرانسه که با هدف مبارزه با هرزه‌نگاری، آزار و اذیت سایبری و رفتارهای اعتیادآور صورت گرفت، مجلس سنا هم به آن رای مثبت داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازتاب خشونت پلیس آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • استفاده از زندگینامه شهدای بین المللی در کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره « تیک تاک » کشته شد
  • برپایی انتخابات سمن جوانان در مازندران
  • سلبریتی عراقی تیک‌تاک به ضرب گلوله کشته شد | عکس
  • انتخابات شبکه‌های تخصصی سمن‌های مازندران برگزار می‌شود
  • ام فهد، زن مشهور عراقی کیست و چرا کشته شد؟
  • مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد
  • شبکه‌سازی اولویت نهضت اجتماعی در کرمانشاه است
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟